Onze school

Praktisch

Wegwijs in TSM

onderdentoren

Onze eerstejaars starten op campus Onder den Toren, een aparte en kleinschalige school voor de eerste graad. Deze campus geniet van een unieke ligging in de schaduw van de Sint-Romboutstoren, hét symbool van Mechelen en UNESCO Werelderfgoed.

jefdenyn

Op een boogscheut van campus Onder den Toren vind je campus Jef Denyn. Hier volgen onze leerlingen van de tweede en derde graad les.
Sinds 2020 maken onze leerlingen er gebruik van onze nieuwbouw.

merode

Duaal Leren bevindt zich op campus Merode. Daar krijgen jongeren van 15 tot 25 jaar de kans om leren en werken te combineren onder professionele begeleiding. Je leert er een beroep, gecombineerd met deeltijdse tewerkstelling in een bedrijf.

Op weg naar TSM

Een vlot bereikbare en veilige schoolomgeving vinden wij erg belangrijk. We moedigen het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets aan, maar ook de auto is een optie om naar school te komen.

Kom je met de fiets of bromfiets?

Je kan TSM bereiken via verschillende routes.

Kom je met het openbaar vervoer?

Onze school bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het station Mechelen-Nekkerspoel en 20 minuten van het station Mechelen. Er zijn ook verschillende bushaltes in de nabijheid van onze school.

Kom je met de auto?

Je kan onze school bereiken via de Sint-Katelijnestraat.

Geverifieerd door MonsterInsights