Onze school

Onze school

Bouw samen met TSM aan de toekomst!

Bij TSM zijn we ervan overtuigd dat samenwerking tussen het onderwijs en bedrijfsleven waardevolle kansen biedt, niet alleen voor onze leerlingen maar ook voor jouw bedrijf. 

Ontdek de mogelijkheden van een dynamische samenwerking met onze school!

Toegang tot nieuw talent

Geef onze leerlingen de kans om hun potentieel te ontplooien door stageplaatsen binnen jouw bedrijf aan te bieden. Wie weet leidt dit wel tot potentieel toekomstige werknemers!

Deel jouw expertise

Als gastdocent deel je jouw ervaring en expertise. Dit komt niet alleen de leerlingen ten goede, maar zet ook jouw bedrijf in de spotlights als een bron van waardevolle kennis.

Samenwerken aan projecten

Werk zij aan zij met onze leerlingen aan boeiende en innoverende projecten die echte uitdagingen in de industrie weerspiegelen. Onze enthousiaste jongeren bieden ongetwijfeld frisse perspectieven!

Maatschappelijke betrokkenheid

Financiële ondersteuning of sponsoring biedt steun bij de ontwikkeling van onderwijsinitiatieven. Als bonus werk je aan een positief imago als bedrijf dat investeert in ontwikkeling.

Laten we samenwerken!

Interesse in een partnerschap met onze school? Neem contact op met het TSM-team via [email protected] en ontdek de mogelijkheden.

Stimuleer innovatie, creativiteit en groei en bouw samen met ons aan de toekomst!

Geverifieerd door MonsterInsights