Welkom op campus Jef Denyn, onze hoofdcampus voor leerlingen van de tweede en derde graad. Kies je om na je studies verder te studeren of ga je liever meteen aan de slag op de arbeidsmarkt? Heb je interesse voor elektronica, bouw, hout, elektriciteit, mechanica, licht en geluid, … of digitale en andere media?

Maak kennis met ons uniek en breed studieaanbod, van concreet tot abstract. Samen gaan we op zoek naar de richting die het best bij je past, op basis van je talenten en  interesses. We ondersteunen je in het maken van juiste keuzes en bouwen mee aan je toekomst.

Bij TSM mag je dit laatste trouwens letterlijk nemen. Op campus Jef Denyn zijn we op 1 september 2020 gestart in een heuse nieuwbouw.

Innovatie zit in onze genen: met ons laptopproject en onze STEM-labs blijven we vernieuwen.

De modernisering geeft voor onze school nieuwe mogelijkheden om ons aanbod verder uit te bouwen en af te stemmen op hoger onderwijs of arbeidsmarkt afhankelijk van welke richting je volgt.

Het studieaanbod is georganiseerd in functie van drie finaliteiten:

  1. Domeinoverschrijdend doorstroom en Domeingebonden doorstroom bereiden voor op master- of bacheloropleidingen
  2. Dubbele finaliteit bereidt voor op verder studeren (Se-n-Se, graduaat of bachelor) of arbeidsmarkt
  3. Arbeidsmarkt: leidt tot de arbeidsmarkt
 
jefdenyn

Op een boogscheut van campus Onder den Toren vind je campus Jef Denyn. Hier volgen onze leerlingen van de tweede en derde graad les.
Sinds 2020 maken onze leerlingen er gebruik van onze nieuwbouw.

Geverifieerd door MonsterInsights