1ste graad secundair onderwijs

Info & inschrijvingen

Inschrijvingen 2022-2023

Neem contact op met het secretariaat: 015/64.69.02

Denk- en Doedag 2023

Onze Denk- en Doedag vindt dit schooljaar plaats op 11 maart 2023.

Infodag op 15 oktober 2022

De keuze voor een middelbare school is niet evident. Er komt heel wat bij kijken. Waar liggen je talenten? Hoe kan je deze verder ontwikkelen? Welke school biedt welke richtingen aan? En wat na de eerste graad?
Ongetwijfeld hebben jullie nog veel meer vragen, en dat is helemaal normaal. Het gaat tenslotte om een beslissing die je verdere toekomst zal bepalen, dat pak je best grondig aan.

Om een antwoord te bieden op al jullie vragen organiseren het Berthoutinstituut – Klein Seminarie, het Sint-Romboutscollege en de Technische Scholen Mechelen samen een infomoment over de stap naar het eerste middelbaar, voor kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar.

Zaterdag 15 oktober 2022 van 9 tot 16u.

Deze samenwerking is niet toevallig: samen met het Sint-Janshof en maar liefst 18 basisscholen vormen we sinds januari 2020 het schoolbestuur KOMO (Katholiek Onderwijs Mechelen en Omgeving). We bundelen onze krachten en ontwikkelen gemeenschappelijke initiatieven.

We zijn blij en fier dat we dit samen doen: we geloven in de kracht van het ruime studieaanbod dat we samen hebben. We zijn ervan overtuigd dat je je talent kan ontwikkelen in BimSem, SRCO of TSM!

Inschrijven voor deze infodag kan vanaf woensdag 28 september om 14u via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/tsm_mechelen/Infodag_15_oktober_2022