Welkom in onze eerstegraadsschool, een aparte school die de brug vormt tussen de basisschool en de tweede en derde graad.

Campus Onder den Toren is een overzichtelijke school met een warm en aanmoedigend klimaat. Met slechts 350 leerlingen op deze campus voel je je vast snel thuis!

Kies je voor STEM-wetenschappen of ga je voor STEM-technieken? Dankzij keuzepakketten proef je van verschillende vakken, om zo te ontdekken wat jou het meeste ligt.

Ons enthousiast leerkrachtenteam stoomt je klaar om later een juiste studiekeuze te maken. We helpen je groeien en bouwen mee aan je toekomst.

Bij TSM mag je dit laatste trouwens letterlijk nemen, want op campus Jef Denyn trokken we een heuse nieuwbouw op. Innovatie zit in onze genen: als rasechte STEM-school blijven we niet bij de pakken zitten.

Ook met ons laptopproject en onze STEM-labs blijven we vernieuwen.

onderdentoren

Onze eerstejaars starten op campus Onder den Toren, een aparte en kleinschalige school voor de eerste graad. Deze campus geniet van een unieke ligging in de schaduw van de Sint-Romboutstoren, hét symbool van Mechelen en UNESCO Werelderfgoed.

Geverifieerd door MonsterInsights